Registratie

Tijdens Festival Onderstroom verandert de binnenstad van Vlissingen drie dagen lang in een podium voor het allerbeste straattheater, muziek aan zee en heel veel optredens. Sinds een aantal jaren leg ik met ontzettend veel plezier dit gezellige festival vast op beeld en verzorg ik de aftermovies en promotiefilms.
De organistatie van FunFest weet hoe ze een uniek festival neer moet zetten: schitterende decors, theater, film, kunst, bourgondisch eten, topartiesten en een uitzinnig publiek. De sfeer van dit festival heb ik meermalen mogen vangen in beeld. Daarnaast heb ik een aantal jaren in de organisatie gezeten en ontwierp onder andere het logo.
Stichting Filmalot (voorheen Cavak) biedt beginnende filmmakers de mogelijkheid zich te bekwamen in het filmvak middels het organiseren van workshops en een wedstrijd onder de naam FilmstarZ. In 2014 werkte ik mee als cameraman en editor aan de winnende film. Voor de editie van 2015 verzorgde ik de registratie van FilmstarZ. Deze is in 4 delen uitgezonden op de Zeeuwse omroep CTV.