Films

In samenwerking met met Jeugdtheaterschool Zeeland verzorgde ik het camerawerk en de montage van deze korte film en bood ondersteuning aan de regie. De film is gemaakt om in te zetten binnen een project op scholen om een discussie in de klas op gang te brengen over de effecten van pesten. De film werd genomineerd op het Short Film Festival Middelburg 2019.
https://www.imdb.com/title/tt10076028/?ref_=fn_al_tt_1
Een korte film over een man wiens vrouw plotseling overlijdt. Hoe gaat hij daarmee om? Voor deze film verzorgde ik het camerawerk en de deel van de montage. De film werd genominerd op Film by the Sea en werd winnaar van de Gouden Zeester bij de FilmstarZ competitie van Stichting Filmalot. Tevens werd de film in 2019 verkozen tot beste film van de afgekopen 10 jaar FilmstarZ met het beste camerawerk
https://www.imdb.com/title/tt4254344/?ref_=fn_al_tt_1
Een speelfilm van Nederlandse bodem in het fantasy genre. Een project waarbij ik op meerdere vlakken betrokken was, waaronder het mede-schrijven van het scenario, regie-assistentie, als acteur en bij de productie. De film werd genomineerd voor het Gouden Ei op het Gorkums Filmfestival.
https://www.imdb.com/title/tt10098540/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1