Virtual Reality

High Five, de eerste stereoscopische 360 speelfilm van Nederlandse bodem, onder regie van van Frank Lammers. Met in de hoofdrollen Stefan de Walle, Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans en Frank Lammers zelf. Ik maakte onderdeel uit van het camarateam. Tip: bekijk deze trailer van de film met een VR-bril.
De registratie van de finale van het landskampioenschap 2017 en de huldiging op de Coolsingel een dag later werd in opdracht van Feyenoord in stereoscopisch 360 live uitegezonden en opgenomen. Of je nu een voetbal fan bent of niet, het is ontzettend gaaf om via dit type film de sfeer te beleven alsof je er zelf bij bent. Ik was hierbij betrokken als camera-operator. Tip: bekijk deze beelden voor een optimale beleving met een VR-bril.

De NoBeGo Scholen zijn inmiddels gefuseerd en zijn nu bekend onder de naam Albero. Voordat de fusie plaatsvond zijn de 9 scholen op Noord- en Zuid-Beveland in 360 graden vastgelegd. Voor deze films verzorgde ik de regie, het camerawerk, de montage en het geluid. Tip: bekijk deze beelden voor een optimale beleving met een VR-bril.