Workshops

Wat is er leuker dan datgene waar je zelf enthousiast over bent, over te brengen op anderen? In een workshop laat ik je kennismaken met de mooie, leuke en praktische kanten van film maken, fotografie, modeltekenen of cartoon tekenen. Voor jong en oud. Benieuwd? Bel of mail me om de mogelijkheden voor jullie workshop door te nemen.

Met het project ‘Film je Wijk’ van het SMWO maakten kinderen spelenderwijs kennis met het filmvak. Onder mijn begeleiding maakten ze verschillende films met betrekking tot hun wijk. Na een stukje theorie leerden ze aan de hand van de praktijk wat er allemaal komt kijken bij het maken van een beeldreportage. Bekijk de filmpjes en sta versteld van het resultaat wat je met een workshop kunt bereiken (de montage en nabewerking heb ik voor de kinderen gedaan). 
In samenwerking met Centrum Kunst en Cultuur Educatie Oosterschelderegio verzorgde ik een film in het kader van het lustrum van Montessorischool de Basis in Goes. Iedere groep van de school ontwikkelde zijn eigen film-idee en ik voerde dit samen met de docenten en leerlingen uit. De montage en nabewerking verzorgde ik zelf. Zowel Centrum KCE als de school zelf waren enthousiast over het resultaat.