Promotie

Voor CBK Zeeland heb ik een viertal portretten gemaakt van Zeeuwse kunstenaars voor de serie ‘Ik ben’. De in totaal 20 afleveringen zijn in 2022 uitgezonden op Omroep Zeeland.
Voor deze basis- en middelbare school voor speciaal onderwijs maakte ik een informatieve promotiefilm, waarbij zowel leraren als leerlingen aan het woord komen over ‘hun’ school.
Scalda voorziet in een MBO-opleiding in maatschappelijke zorg. We zien en horen zowel leraren als leerlingen vertellen over de opleiding. Naast het camerawerk, de regie en de montage verzorgde ik de voice-over.
Philips laat met deze film zien hoe hun Maxos Fusion lichtlijn wordt geïnstalleerd bij een retailer (bouwmarkt). Ik verzorgde het concept, het camerawerk en voerde de montage en nabewerking uit.
De scholen van NoBeGo en Alpha zijn gefuseerd tot de scholengroep Albero. Om mensen hierover te informeren heb ik hierover een tweetal films gemaakt om mede de presentatie van het nieuwe logo in beeld te vangen.
Stichting Filmalot (voorheen Cavak) biedt beginnende filmmakers de mogelijkheid zich te bekwamen in het filmvak door het organiseren van workshops en een wedstrijd onder de naam FilmstarZ. Voor de editie van 2015 verzorgde ik de registratie van FilmstarZ en maakte tevens enkele promotiefilms voor de activiteiten van de stichting.