Films

Een surrealistisch drama over een man die zich na een hartaanval afvraagt of hij zijn leven zou willen verlengen. Voor Hazegrauw deed ik de cinematografie, camera en de montage. De film won de Lions Award voor beste fictiefilm op Film by the Sea 2020 en Best Indie Short Film op het SRFA van Cannes 2021.
https://www.imdb.com/title/tt13225408/

In samenwerking met met Jeugdtheaterschool Zeeland verzorgde ik het camerawerk en de montage van deze korte film en bood ondersteuning aan de regie. De film is gemaakt om in te zetten binnen een project op scholen om een discussie in de klas op gang te brengen over de effecten van pesten. De film werd genomineerd op het Short Film Festival Middelburg 2019.
https://www.imdb.com/title/tt10076028/
Een korte film over een man wiens vrouw plotseling overlijdt. Hoe gaat hij daarmee om? Voor deze film verzorgde ik het camerawerk en een deel van de montage. De film werd genominerd op Film by the Sea 2016 en werd winnaar van de Gouden Zeester bij de FilmstarZ competitie 2015 van Stichting Filmalot. Tevens won de film in 2019 twee awards: Beste film en beste camerawerk van de afgekopen 10 jaar FilmstarZ.
https://www.imdb.com/title/tt4254344/
Een speelfilm van Nederlandse bodem in het fantasy genre. Een project waarbij ik op meerdere vlakken betrokken was, waaronder het mede-schrijven van het scenario, regie-assistentie, als acteur en bij de productie. De film werd genomineerd voor het Gouden Ei op het Gorkums Filmfestival 2002.
https://www.imdb.com/title/tt10098540/